foodbook

Ons & foodbook geeft u een impressie van de culinaire mogelijkheden voor uw event. Of het nu gaat om een vergadering, presentatie, feest, diner of BBQ:
alle genoemde producten, diensten en faciliteiten uit deze impressie kunnen daar voor worden ingezet.
Mocht u andere wensen hebben denken wij uiteraard graag met u mee!

ontbijt

Handgemaakt brood van onze bakker uit IJmuiden, vers afgebakken roomboter croissants en biologische koffie of thee:
een goed begin van de dag!

vanaf 20 personen

€ 17,50 p.p.

  • Boerenbrood, crackers
  • Roombotercroissants
  • Scharreleieren
  • Boerenham
  • Gerookte zalm
  • Jong belegen boerenkaas
  • Brie de Meaux
  • Boerenyoghurt, cranberries, gojibes, moerbes, ahornsiroop
  • Melk, karnemelk, koffie, thee
BUFFET CHEF
per 24 personen
€ 25,00

soup & sandwiches

Huisgemaakte vegetarische soep samen met belegde molensteenbroden, vers van de bakker.

vanaf 15 personen

€ 13,50 p.p.

  • Seizoensgebonden soep
  • Molensteenbrood gerookte zalm, crème fraîche
  • Molensteenbrood boerenham, mosterdmayonaise
  • Molensteenbrood brie de Meaux, appelstroop, walnoot
Supplementen:
  • Melk, karnemelk & vruchtensappen + €4,50

lunch

Huisgemaakte salades, biologisch beleg met ambachtelijke gerookte Urker zalm en handgemaakt brood van onze bakker uit IJmuiden.

vanaf 24 personen

€ 19,50 p.p.

  • Seizoensgebonden soep
  • Boerenham
  • Gerookte zalm
  • Jong belegen boerenkaas
  • Brie de Meaux
  • Tonijnsalade met appel, maïs en rode ui
  • Rode biet met walnoten, rozijn, tofu en appel
  • Desembrood, molensteenbrood

Supplementen:

  • Cava + € 5,50
  • Melk, karnemelk & vruchtensappen + € 4,50

brunch

In een unieke setting, met uitzicht op de Noordzee, genieten van een brunch.
Eventueel uit te breiden met een sprankelend glas prosecco en maak het compleet met ons dessert.

vanaf 24 personen

€ 24,50 p.p.

starter

  • Ontvangst met Cava (+ € 5,50)
  • Seizoensgebonden soep

koud

  • Tonijnsalade met appel, maïs en rode ui
  • Rivierkreeft, whiskeysaus, cayennepeper
  • Gerookte zalm op zalmsalade, rode uien, kappertjes
  • Gerookte pepermakreel, Opperdoezer aardappelsalade, bleekselderij, groene kruiden
  • Rode biet met walnoten, rozijn, tofu en appel
  • Jong belegen boerenkaas
  • Gekookte boerenham
  • Mortadella
  • Kaasplateau met wisselende kazen, mosterd, vijgenbrood
  • Mozzarella met trostomaat en basilicumpesto
  • Tomatentapenade, olijventapenade, basilicumpesto
  • Desembrood, molensteenbrood

warm

  • Kibbeling met tartaarsaus
  • Aardappelgratin, jong belegen boerenkaas, knoflook, nootmuskaat
  • Oosters gehaktbrood met gember, knoflook, pepers, ketjap
dessert (+ € 7,50)
  • Fruit en room bavaroises
  • IJstaarten
  • Diverse fruit coulis
BUFFET CHEF
per 24 personen
€ 25,00

high tea

Twee gangen van eerst hartige en dan zoete gerechten en natuurlijk onbeperkt biologische thee.

vanaf 24 personen

€ 22,50 p.p.

Onbeperkt thee assortiment

zoet

  • Bonbons
  • Scones met clotted cream
  • Fruitgebak
  • Chocolade brownies
  • Chocolade truffels
  • Petit fours
  • Fruit met geslagen room
  • Mini muffins
  • Huisgemaakte jam

hartig

  • Blini's met gerookte zalm
  • Profiteroles gevuld met geitenkaas
  • Desembrood brie de Meaux
  • Desembrood beenham, rozijnen en mosterd
  • Mini quiches
  • Oesterzwam bitterballen
  • Saucijzenbrood

bites

vanaf 24 personen

tafelgarnituur
€ 2,00 per persoon
Cruditées met salie-artisjok crème, olijven, pinda’s en groentechips

hollands garnituur
€ 4,00 per persoon
Old Amsterdam, gekookte worst, ossenworst met Amsterdams zuur en mosterd

bittergarnituur
€ 1,00 per stuk
Bitterballen, kaasstengels en drumsticks piri piri

aziatisch garnituur
€ 1,30 per stuk
Baby loempia’s, butterfly garnalen en yakitori

oesters
€ 3,25 per stuk (minimale afname 20 stuks)

late night snack
€ 6,50 p.p.
Mini hamburger: Black Angus runderburger, ketchup, little gem

€ 4,50 p.p.
Verse friet van het Friethoes met mayonaise

borrel plateau
€ 22,50
(voor 4 personen)

Gerookte zalm, tonijnsalade, olijven, peppadew, artisjokcrème,belegen boerenkaas, droge worst, drumsticks, guacamole,kaasstengels, tortilla chips, extra virgine olijfolie, olijvenciabatta

koud garnituur
€ 3,00 per stuk (minimale afname per variant 20 stuks)

Keuze uit:

  • Lolly van gerookte zalm, gerold in geroosterd sesamzaad
  • Steak tartaar, toast met gesnipperde sjalot, truffelmayonaise
  • Sashimi van King fish met wasabi
  • Gazpacho

fruits de mer

Een verzameling van al het moois wat de zee te bieden heeft.
Royaal op ijs geserveerd en gegaard in gefilterd Noordzeewater en dat proef je!
Canadese kreeft, King Crab uit de Beringzee, oesters uit Ierland, langoustines uit Noorwegen, gamba’s uit Argentinië en krab en schelpdieren uit de Noordzee.

vanaf 10 personen

€ 37,50 p.p.

  • Halve kreeft (+€ 7,50)
  • King Crab
  • Langoustines
  • Krab
  • Oesters
  • Gamba's
  • Mosselen
  • Kokkels
  • Rivierkreeften
  • Scheermessen
  • Rode wijnazijn met banaansjalotten
  • Desembrood
  • Roomboter

BUFFET CHEF

per 24 personen
€ 25,00

BBQ

Onze BBQ’s worden bereid met de hoogste kwaliteit vlees en vis en vergezeld door vers gemaakte salades.
Voor zowel de vis- als vleesliefhebber, en ook vegetarisch, er is volop keuze.
De arrangementen verschillen niet alleen qua gerechten, maar ook de manier van serveren:
waar mogelijk worden gerechten zo veel mogelijk uitgelopen, hierdoor komt vlees en vis exact bij de juiste garing van de BBQ.
Indien de weersomstandigheden het buiten niet toelaten zullen de gerechten vanuit onze open keuken geserveerd worden.

vanaf 24 personen

per 24 personen een BBQ chef à € 25,00

€ 24,50 p.p.

  • Runderhamburger
  • Op de huid gepocheerde zalm
  • Shaslick van saucijs en ananas
  • Indonesische saté, atjar, seroendeng, pindasaus
  • Gepofte aardappel
  • Gegrilde maiskolf
  • Aardappelsalade met groene kruiden
  • Groene salade
  • Zure bommen
  • Molensteenbrood
  • Pesto, tomatentapenade, crème fraîche met bieslook

bbq dessert

€ 5,00 p.p.

  • Geroosterde marshmallows, chocolade saus en vanille ijs
  • Watermeloenen

€ 29,50 p.p.

  • Coquilles geserveerd in de schelp met oestersaus
  • Diamanthaas, knoflook, tijm, rozemarijn
  • Gewokte mosselen
  • Runderhamburger
  • Op de huid gepocheerde zalm
  • Shaslick van saucijs en ananas
  • Indonesische saté, atjar, seroendeng, pindasaus
  • Gepofte aardappel
  • Gegrilde maiskolf
  • Aardappelsalade met groene kruiden
  • Groene salade
  • Zure bommen
  • Molensteenbrood
  • Pesto, tomatentapenade, crème fraîche met bieslook

bbq dessert

€ 5,00 p.p.

  • Geroosterde marshmallows, chocolade saus en vanille ijs
  • Watermeloenen

€ 35,50 p.p.

  • Coquilles geserveerd in de schelp met oestersaus
  • Diamanthaas
  • Gewokte mosselen
  • Gegrilde maïskip afgelakt met teriyaki
  • Rode poon
  • Runderhamburger
  • Op de huid gepocheerde zalm
  • Shaslick van saucijs en ananas
  • Indonesische saté, atjar, seroendeng, pindasaus
  • Gepofte aardappel
  • Gegrilde maiskolf
  • Aardappelsalade met groene kruiden
  • Groene salade
  • Zure bommen
  • Molensteenbrood
  • Pesto, tomatentapenade, crème fraîche met bieslook

bbq dessert

€ 5,00 p.p.

  • Geroosterde marshmallows, chocolade saus en vanille ijs
  • Watermeloenen

amuse diner /
walking dinner

vanaf 24 personen

Andere manier van dineren zijn een amuse diner of een walking dinner.
Dit kan zowel formeel als informeel, zo kunt u kiezen voor een informeel walking dinner of een formeel zittend amuse diner.

Het idee van een Amuse Diner is dat er kleine gerechten geserveerd worden. Deze diners zijn er vanaf 24 personen en gaan tot 200 personen. Iedereen eet per gang hetzelfde gerecht. U kunt kiezen uit een combinatie van de volgende gerechten:

3 gangen: € 22,50 p.p.
4 gangen: € 28,50 p.p.
5 gangen: € 35,50 p.p.
(meer gangen in overleg mogelijk)

VOOR
  • Sashimi van gerookte zalm, wasabi, soja en sake, rode biet, tuinkers, crumble van gepofte rijst
  • Steaktartaar, grof zeezout, banaansjalotten, kappertjes, peterselie, truffelolie
  • Hummus, Conference peer, crostini met blauwe kaas
SOEP
  • Curry-linzen, tofu, tandoori olie
  • Bouillabaisse, saffraan, steranijs, krab, garnalen
  • Noedelsoep, kippenbouillon, udon noedels, kokosmelk, rode peper
VIS
  • Schotse zalmfilet, kousenband, gnocchi’s, kikkererwten, masala
  • Coquilles, mosselen, udon noedels, knoflook, rode peper, limoen
  • Hotdog van king crab en limoenmayonaise (+ €2,50)
VLEES
  • Korstdeeg gevuld met pancetta en gestoofde kalfssukade, gegrilde wortel, stoofjus
  • Dungesneden ossenhaas afgelakt met teriyaki, gnocchi en julienne van prei
  • Black Angus runderburger met gerookte zalm en piccalillymayonaise
VEGETARISCH
  • Citroen gevuld met tofucrème, munt en rode biet
  • Quiche, tallegio, scharrelei, spinazie, paddenstoel, hazelnoot, balsamico
DESSERT
  • Vanille panna cotta met Stroh80 en cranberrycompote
  • Crème brûlée met vanille gekarameliseerd met rietsuiker
  • Biologisch frambozensorbetijs met espuma van limoncello en vanille meringue
  • Kaas duo van seizoenkazen met mosterd en kletzenbrood


keuze diner

vanaf 15 personen

U kunt naar eigen inzicht een menu samenstellen uit de volgende gerechten:

VOOR
€ 12,50
  • Sashimi van gerookte zalm, wasabi, soja en sake, rode biet, tuinkers, crumble van gepofte rijst
  • Steaktartaar, grof zeezout, banaansjalotten, kappertjes, peterselie, truffelolie
  • Hummus, Conference peer, crostini met blauwe kaas
SOEP
€ 6,50
  • Curry-linzen, tofu, tandoori olie
  • Bouillabaisse, saffraan, steranijs, krab, garnalen
  • Noedelsoep, kippenbouillon, udon noedels, kokosmelk, rode peper
VIS
€ 19,50
  • Schotse zalmfilet, kousenband, gnocchi’s, kikkererwten, masala
  • Coquilles, mosselen, udon noedels, knoflook, rode peper, limoen
VLEES
€ 19,50
  • Korstdeeg gevuld met pancetta en gestoofde kalfssukade, gegrilde wortel, stoofjus
  • Getrancheerde ossenhaas, gnocchi, julienne van prei, teriyakisaus 
(+ €3,50)
VEGETARISCH
€ 17,50
  • Quiche, tallegio, scharrelei, spinazie, paddenstoel, hazelnoot, balsamico
DESSERT
€ 6,50
  • Vanille panna cotta, Stroh80,cranberrycompote
  • Crème brûlée, vanille, rietsuiker, marshmallow, zoethout
  • Biologisch frambozensorbetijs met espuma van limoncello en vanille meringue
  • Kaasplateau van seizoenkazen met mosterd en kletzenbrood
(+ €3,00)

proeverij

Een verzameling van hoogtepunten van over de hele wereld.
Afhankelijk van beschikbaarheid en seizoen worden gerechten vervangen of aangevuld.

vanaf 24 personen

€ 32,50 p.p.

KOUD
  • Hummus
  • Gravad Lax
  • Feta
  • Tofucrème
  • Peppadews
  • Dadels
  • Gemengde olijven
  • Gegrilde groenten
  • Maïssalade
  • Rode bietensalade
  • Parelcouscous
  • Guacamole
WARM
  • Albondigas
  • Focaccia pizza’s
  • Calamaris
  • Yakitori
  • Gewokte mosselen
  • Gamba’s met groene curry
  • Paella met zeevruchten
  • Pasta met aioli, pijnboompitten, ansjovis, bladpeterselie
DESSERT
  • Tiramisu
  • Creme catalana
  • Crème brûlée
  • Panna Cotta
  • Biologisch ijs
BUFFET CHEF

per 24 personen
€ 25,00

food market

Lokale producten, klassieke gerechten, onverwachte combinaties en eigen favorieten.
Kijk mee met de live cooking, laat à la minute een gerecht bereiden of wacht tot de kaasfondue bij u langskomt:
dit diner zal een complete verassing voor u zijn.

vanaf 24 personen

€ 35,00 p.p.

KOUD
  • Tonijnsalade, appel, mais, rode ui
  • Rivierkreeft, whiskeysaus, cayennepeper
  • Rode bietensalade, walnoten, rozijn, tofu, appel
  • Maïssalade, kidneybonen, kiprollade, bacon, Amsterdams zuur, korianderdressing
  • Gerookte pepermakreel, Opperdoezer aardappelsalade, bleekselderij, groene kruiden
  • Haring, gesnipperde rode ui, Amsterdams zuur
  • Zure bommen
  • Fruits de Mer van gerookte zalm, mosselen, garnalen
  • Charcuterie van serranoham, coppa di parma, salami
  • Diverse meloenen
  • Kaasplateau met wisselende seizoenkazen, huisgemaakte jam, mosterd
  • Desembrood, molensteenbrood, stokbrood, kletzenbrood
WARM
  • Langzaam gegaarde lamsbout, honing, kruidnagel
  • Kalkoenrollade, rode wijn, zilverui, champignons, aardappelbrunoise, druiven
  • Kibbeling met tartaarsaus
  • Paella met mosselen, gamba’s, calamaris
  • Kaasfondue van Emmentaler, Gruyère en Tilsiter kaas met romanesco, bloemkool, broccoli
  • In zeezout gepofte krielaardappels
DESSERT (+ €7,50)
  • Fruit en room bavaroises
  • IJstaarten
  • Vers fruit & verse slagroom
  • Diverse fruit coulissen
BUFFET CHEF
per 24 personen
€ 25,00

drank arrangementen

BINNENLANDS ASSORTIMENT
€ 7,50 per persoon per uur

Gasten kunnen onbeperkt bestellen uit het basisassortiment. Na 4 uur wordt voor elk uur extra of deel daarvan € 6,50 per persoon gerekend.

BINNEN- EN BUITENLANDS ASSORTIMENT
€ 9,75 per persoon per uur

Gasten kunnen onbeperkt dranken bestellen zoals het binnenlands assortiment, aangevuld met geselecteerde sterke dranken. Na 4 uur wordt voor elk extra uur of deel daarvan € 8,50 per persoon gerekend.

Minimale afname van een arrangement is 3 uur. Drankarrangementen worden geadviseerd voor gezelschappen vanaf 50 personen. Ook vanaf 25 personen bestaat de mogelijkheid dit arrangement af te spreken.

(BREEK-)MUNTEN

(Breek-)munten voor alle dranken waarde.
Hele munt € 2,90
Halve munt € 1,45

Bijv. voor fris en bier rekenen wij één munt, voor de huiswijn 1½ muntje.
Breekmunten kunnen tevens afgerekend worden op basis van nacalculatie.

BALÓN 43

Ontvangst met Licor 43, citroen, sodawater en sinaasappel.
€ 6,50 p.p.

CAVA

Ontvangst met een sprankelend glas cava.
€ 5,50 p.p.

GIN & TONIC

Ontvangst met een gin & tonic.
€ 7,50 p.p.

SMOOTHIES

Vruchten smoothie.
€ 7,50 p.p.

LATE NIGHT SNACK

Mini hamburger: Black Angus runderburger, ketchup, little gem
€ 6,50 p.p.

zaalhuur

(per dagdeel)

Door een unieke, verschuifbare wand kan De Haven uw exclusieve zaal, bestaande uit dokken, precies afstemmen op de grootte van uw gezelschap.

Kleine zaal (2 dokken) tot 50 personen € 250,00
Elke dok extra € 125,00
Grote zaal / besloten zaak op aanvraag

Dagdeel bedraagt 4 uur, vergaderingen kunnen geboekt worden van vanaf 08.00 uur en mogen uiterlijk tot 22.00 uur duren.

MANAGMENT FEE & INLENEN PERSONEEL
De Management Fee voor organisatie van uw evenement bedraagt € 35,00 per uur*.

Personeelskosten voor op- en afbouw bedragen € 25,00 per uur*.

Kosten voor beveiliging van uw evenement bedragen € 35,00 per uur*.

*Vooraf zal een begroting worden gemaakt voor het aantal benodigde uren.

CAPACITEIT
Aantal vergaderruimten 2
Max. aantal pers. vergaderruimte cabaretstijl 100
Max. aantal pers. vergaderruimte theaterstijl 440
Max. aantal pers. receptie 800
Max. aantal pers. ontbijt/lunch/diner 250
Rolstoeltoegankelijk + toiletfaciliteit Ja
Gratis WiFi aanwezig Ja

MATERIAALHUUR
65” Full HD TV (HDMI, DVI, VGA) € 150,-
Inhouse message op 1, 2 of 3 40” TV’s € 50,-
Flip-over en stiften € 15,-
Beamer en scherm Aanvraag
Microfoon € 25,-
Reversmicrofoon Aanvraag
Standaard voor microfoon Aanvraag
Laptop Aanvraag
Lessenaar Aanvraag
Podium Aanvraag
Stackchairs Aanvraag
Pipe & Drape Aanvraag
Verlichting Aanvraag
DJ set Aanvraag
Geluidsset Aanvraag

Contact

Adres
Strandafgang Paulus Loot 9
2042 AA
Zandvoort
Openingstijden

elke dag
vanaf 9:00
geopend

Event manager

06 461 166 16
sales@dehavenvz.nl